اثر مفید هسته انگور در درمان بیماری آلزایمر
افزایش پروتئین پپتید آمیلوئید باعث بروز بیماری آلزایمر می شود و "پلی فنول" موجود در هسته انگور می تواند از افزایش مقدار این پروتئین در مغز تا حدود زیادی جلوگیری کند.
در بیماری آلزایمر، سلول های مغزی به مرور زمان تخریب شده و می میرند که همین مسئله باعث بروز اختلال در حافظه و عملکردهای فرد می شود.
این نخستین تحقیق معتبر در خصوص اثرات هسته انگور در پیشگیری و کنترل بیماری آلزایمر است. پیش از این اثر روغن هسته انگور در کاهش اثرات زوال عقل مورد بررسی قرار گرفته بود.