««کنگاور نیوز»»

کنگاور نیوز روایت فریاد کردن دوروی یک سکه است،گم شده ی همیشه ی انسان:حقیقت

««کنگاور نیوز»»

کنگاور نیوز روایت فریاد کردن دوروی یک سکه است،گم شده ی همیشه ی انسان:حقیقت

چرا رهبر انقلاب از مجلس هشتم به اندازه مجلس هفتم تقدیر نکردند؟

چرا رهبر انقلاب از مجلس هشتم به اندازه مجلس هفتم تقدیر نکردند؟  

 

یکی از نمایندگان مجلس هشتم با انتقاد از عملکرد سه ساله این مجلس معتقد است که رهبری از عملکرد مجلس هفتم راضی تر بودند و تاکید دارد که نمایندگان مجلس هشتم در سال دوم فعالیت خود وقتی نزد مقام معظم رهبری رفتند ایشان از عملکرد غلامعلی حدادعادل رئیس مجلس هفتم تقدیر کردند.
 درج خبر «مقایسه آخرین دیدار رهبر انقلاب با مجلس هفتم و هشتم» در روز دوشنبه نهم خرداد در خروجی سایت جهان، واکنش ها مختلف و متفاوتی را در پی داشت. 

در همین راستا خبرنگار ما به سراغ ۲۰ نماینده شامل هفت نماینده مجلس هفتم، هفت نماینده ای که هم در مجلس هفتم و هم در مجلس هشتم حضور داشتند و شش نماینده مجلس هشتم رفت و نظر آنها را در خصوص تفاوت معنادار سخنان رهبر انقلاب در توصیف عملکرد سه سال اول مجلس هشتم و سه سال اول مجلس هفتم پرسید.
 
نظرات نمایندگان مجلس هفتم: 

۱-محمد خوش چهره نماینده تهران در مجلس هفتم و چهره های شاخص اصولگرای این مجلس : با توجه به وضعیت حاکم اقتصادی، سیاسی و اجتماعی موجود در کشور، ما در حال حاضر دچار یک شکاف شدیم این در حالی است که باید نسبت به گذشته شاهد رشد و ترقی در کشور می شدیم. نهادهای تصمیم گیر نتوانستند تا با خفظ وضع موجود به سمت پیشرفت حرکت کنند. وقتی مقام معظم رهبری امسال را سال جهاد اقتصادی نامگذاری کردند، یعنی پیامهایی دارد و توصیه های برای توجه به تولیدات داخلی داشتند. مجلس و دولت که منشا مقدرات مردم هستند در زمینه اقتصادی، فرهنگی و سیاسی حرکاتی از خود نشان ندادند که نشان دهد تا از ظرفیت های لازم برای رسیدن به وضع مطلوب از یک طرف و برخی مسایل دیگر در نهادها را از طرف اشتفاده کرده باشند.

۲-علی عسگری نماینده مشهد در مجلس هفتم و از چهره های فعال و اصولگرای این مجلس: هر دومجلس از نظر استقلال نظام، عزت و اقتدار ملی و در رویارویی با قدرتهای استکباری و زیاده خواهی انان مورد تائید مقام معظم رهبری هستند اما ایشان در بخش مبارزه با مفاسد بصورت مکتوب از رئیس و اعضای کمیسیون اصل ۹۰ مجلس تقدیر کردند. رهبری در خصوص نظارت جمعی و نظارت بر نمایندگان از مجلس هشتم انتظاراتی داشتند که برآورده نشد. یک اتفاق مهم در مجلس هشتم موضوع فردی به اسم جابر ابدالی و تیم فساد در خانه فاطمی بود که متاسفانه این موضوع به برخی از نمایندگان مجلس هم سرایت کرد که در همین رابطه سندهایی در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس وجود دارد و الیاس نادران نماینده تهران در همین زمینه افشاگریهایی داشت. همچنین برخی از نمایندگان با جریان انحرافی که صاحب قدرت و نفوذ هستند، ارتباط دارند و شاید به دلیل همین موارد بود که مقام معظم رهبری از مجلس هشتم زیاد تعریف نکردند.
 
۳-اکبر اعلمی نماینده تبریز و عضو فراکسیون اقلیت مجلس هفتم: من با جهان نیوز مصاحبه نمی کنم.
 
۴- محمد علیخانی نماینده قزوین در مجلس هفتم و عضو فراکسیون اقلیت این مجلس: من مصاحبه نمی کنم. من چیزی به یاد ندارم. جالب هست که مقام معظم رهبری از عملکرد مجلس هفتم راضی بودند اما شورای نگهبان برخی از همین نمایندگان را برای مجلس هشتم رد صلاحیت کرد.
 
۵- الهام امین زاده نماینده مجلس هفتم و چهره شاخص اصولگرایان این مجلس: من در حال حاضر در خارج از کشور هستم. به نظر می رسد که مقام رهبری از مجلس هفتم بیشتر رضایت داشتند و بیشتر این مجلس را مورد تائید قرار می دادند.
 
۶- سعید ابوطالب نماینده تهران و از فعالین اصولگرای این مجلس: موتور مجلس هشتم دیر روشن شد و در واقع تازه روشن شده است. مجلس هشتم دارای هیئت رئیسه فعال و قوی است اما بدنه مجلس ضعیف می باشد اما مجلس هفتم دارای بدنه قوی و فعال اصولگرا بود و از طیف های مختلف اصولگرایی در آن حضور داشتند ولی متاسفانه هیئت رئیسه از این پتانسیل و نیرو استفاده نکرد. همچنین در حالی که مجلس در راس امور و عصاره فضایل ملت است، اما برخی از نمایندگان مجلس هشتم خود را وکیل الدوله دانسته و به آن افتخار می کنند.
 
۷-عشرت شایق نماینده تبریز و از فعال اصولگرایان در مجلس هفتم: وامداری نمایندگان مجلس هشتم به صاحبان زر و زور اصلا قابل قیاس با مجلس هفتم نیست. مجلس هفتم از نظر مالی سالم ترین مجلس بود. مقام معظم رهبری هم از نظر سلامت مالی و هم از نظر کیفیت کار این مجلس را تائید کردند. اما نمایندگان مجلس هشتم در دایره قدرتمداری و قدرتمندی حرکت کردند.برخی از حرکات نمایندگان این مجلس خالص نبود. در مجلس هفتم انجام وظایف نمایندگی بر ذائقه سیاسی اولی تر بود اما در مجلس هشتم برعکس، منویات شخصی و گروهی بر قانونمداری مقدم شد و تحرکات منطقی نبود.
 
نظرات نمایندگانی که در هر دومجلس هفتم و هشتم حضور داشته و دارند:
 
۸-قدرت اله علیخانی نماینده بوئین زهرا در مجلس هفتم و نماینده قزوین در مجلس هشتم و چهرم و نماینده قزوین در مجلس هشتم و عضو فراکسیون اقلیت مجلس :من قبول ندارم که مقام معظم رهبری از مجلس هفتم بیشتر از مجلس هشتم اعلام رضایت کردند. من جملات ایشان در باره مجلس هفتم را به یاد ندارم. اما معتقدم که ایشان از عملکرد هر دو مجلس رضایت داشتند.مقام معظم رهبری هر ساله از عملکرد مجلس تعریف کرده و رضایت خود را اعلام می کنند. 

۹-یوناتن بت کلیا نماینده اقلیت های مذهبی و مسیحیان آشوری در مجلس هفتم و هشتم:نظر مقام معظم رهبری حجت است. در مجلس هشتم نمایندگانی خوب و با شخصیت هستند. همچنین مدیریت خوب دکتر علی لاریجانی باعث ارزشمندی و ارتقای جایگاه مجلس شد.عدم همکاری و هماهنگی دولت و مجلس باعث دل نگرانی مقام معظم رهبری شد. در ماجرای برکناری وزیر اطلاعات و انتصاب مجددا ایشان از سوی مقام معظم رهبریٍ، همچنین در زمینه ادغام وزارتخانه ها و ماجرای معرفی وزیر ورزش و جوانان جوهایی بین مجلس و دولت درست شد که هم نمایندگان مطالبی را بیان می کردند و هم دولتی ها. در این زمینه ها خواسته یا ناخواسته تنش هایی ایجاد شد که مورد پسند رهبر معظم انقلاب نبود چرا که ایشان بر وحدت بین مسئولین و بخصوص قوای سه گانه تاکید دارشته و دارند.
 
۱۰- موسی الرضا ثروتی نماینده بجنورد در مجلس هفتم و هشتم و عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس: تقدیر و تشکر حضرت آیت اله خامنه ای از مجلس هفتم و هشتم مشابه بود و من تفاوتی در این زمینه مشاهده نکردم.مقام معظم رهبری از عملکرد و مواضع مجلس در عرصه بین المللی و مبارزه با استکبار و همچنین تحولات منطقه تقدیر و تشکر کردند البته توصیه هایی در خصوص خود نظارتی در مجلس گلایه هایی داشتند و در زمینه داشتن تقوای فردی و جمعی هم توصیه هایی مطرح کردند.

۱۱- عزت اله یوسفیان نماینده مجلس آمل در مجلس هفتم و هشتم و نماینده قوه مقننه در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی:مقام معظم رهبری از عملکرد مجلس هشتم بیشتر تعریف و تمجید کردند. ایشان از عملکرد مجلس هشتم کلا راضی بوده و هستند. رهبری در خصوص مجلس هشتم ویژگیهایی را ذکر کرد که در خصوص مجلس هفتم بیان نکردند. مثلا فرمودند اتفاقاتی در عرصه بین الملل افتاد که اگر مجلس موضع نمی گرفت کار بدی بود، اگر می گرفت و مواضع صحیح نبود، کار بدتری بود ولی مجلس موضع گرفت و اتفاقا مواضع صحیح هم اتخاذ کرد که این امر بسیار ارزشمند است.همچنین ایشان از دکتر لاریجانی رئیس مجلس تقدیر کرده و اعلام داشتند که مواضع صحیح مجلس از طرف رئیس محترم مجلس که زبان گویای مجلس است، اتخاذ می شد. البته مقام معظم رهبری برای مجلس هفتم در خصوص نحوه قانونگذاری و برخی موارد دیگر اعلام رضایت داشتند.
 
۱۲- محمدحسین فرهنگی نماینده تبریز در مجلس هفتم و هشتم و عضو هیئت رئیسه مجلس هشتم:پاسخ این سوال را نمی توانم عرض کنم بلکه باید از رهبر پرسید.مقام معظم رهبری در چهار سال پیش در آن ایام و آن ساعات مطالبی را بیان کردند.باید توجه داشت که هر دو مجلس ویژگی و اشترکاتی داشتند.اکثریت بودن اصولگرایان در هر دو مجلس و به رسمیت شناختن تکثر در اکثریت اصولگرایان از جمله این اشترکات است. همچنین هر دو مجلس کارهای ارزشمند و خوبی در کار تقنین و نظارت داشتند.اما تفاوت؛ در مجلس هشتم انسجام بین نمایندگان و جریانات سیاسی بیشتر از مجلس هفتم بود اما اقدامات جسورانه و میدان عمل در مجلس هفتم و اتخاذ تصمیمات فردی در این مجلس قوی تر بود.برای مقایسه این دو مجلس باید نقاط ضعف و قوت هر دومجلس را بصورت مستقل بررسی و بعد به یک نتیجه رسید.
 
۱۳- علی بنایی نماینده قم در مجلس هفتم و هشتم و عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس:من در هر دو مجلس حضور داشتم و احساس ندارم که مقام معظم رهبری این است که مجلس هشتم ضعیف عمل کرده است.حضرت آیت اله خامنه ای از مواضع درست مجلس هشتم در عرصه مبارزه با استکبار و آمریکا تعریف کرده که این امر نشان می دهد مجلس هشتم قوی عمل کرده است. البته به نظر من مجلس هشتم در برخی زمینه ها قوی تر از مجلس هفتم عمل کرده است.
 
۱۴- داریوش قنبری نماینده ایلام در مجلس هفتم و هشتم و سخنگوی فراکسیون اقلیت مجلس:با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در جمع نمایندگان مجلس هشتم، می توان دریافت که ایشان از عملکرد مجلس هشتم بیشتر از مجلس هفتم رضایت دارند.فرمایشاتی که ایشان در خصوص عملکرد مجلس هشتم داشتند، نشان از رضایت ایشان بود. 

نظرات نمایندگان مجلس هشتم:
 
۱۵-موسی غضنفرآبادی نماینده بم در مجلس هشتم وعضو هیئت داوری فراکسیون اصولگرایان مجلس: حضرت آیت اله خامنه ای از هر دو مجلس تعریف کردند. البته ایشان از مواضع قاطع و محکم مجلس هشتم در مقابل زیاده خواهی مستکبرین تقدیر و تمجید کرده و رضایت خود را اعلام داشتند اما انتظاراتی از مجلس هشتم از جمله در خصوص خود نظارتی در مجلس هشتم که این انتظار ایشان برآورده نشده است.

۱۶- علی اضغر یوسف نژاد نماینده ساری در مجلس هشتم:من از فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص عملکرد مجلس هفتم حضور ذهن ندارم. اما معتقدم که از عملکرد مجلس هشتم و از گروهها، سلایق و جناحهای موجود در و از مواضع ساسی مجلس احساس رضایت داشتند. البته ایشان در زمینه خود نظارتی در مجلس انتظاراتی داشتند و مجلس باید در این زمینه پاسخگو باشد.
 
۱۷- فرهاد تجری نماینده قصر شیرین و سرپل ذهاب و عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس: من فعلا نمی توانم در این زمینه اظهار نظر کنم چون در جلسه ای هستم.
 
۱۸-اقبال محمدی نماینده مریوان و سروآباد در مجلس هشتم: مجلس هشتم بصورت تخصصی تر و عالمانه تر و حساس تر بدنبال انجام وظایف نظارتی و تقنینی خود است.عملکرد مجلس هشتم در زمینه وضع قوانین، پیگیری طرحها و لوایح، تحقیق و تفحص و نظارت بر امور بیشتر از مجلس هفتم بوده است.مقام معظم رهبری در طول سه نشست سالانه ای که با نمایندگان مجلس هشتم داشته همواره رضایت خود را از عملکرد مجلس هشتم بیان کردند. البته بحث خود نظارتی در مجلس هشتم مطرح شده که در هیچ دوره مجالس مطرح نبود که در این زمینه هم طرحی تهیه شده و در دست بررسی است.
 
۱۹- ولی اسماعیلی نماینده گرمی در مجلس هشتم و عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس: رضایت مقام معظم رهبری از مجلس هشتم بیشتر از مجلس هفتم بوده است چرا که در این مجلس کارهای مهمی چون هدفمند کردن یارانه به تصویب رسید و در این زمینه مجلس با مقام معظم رهبری هماهنگ بودند که در صحبت های رهبری هم مشخص است که اگر هماهنگی ها نبود، شاید این کار به سرانجام نمی رسید. مجلس هشتم در مواقع حساس مثل قضیه ۹ دی و موضع فتنه با تدبیر وارد شد و بیزاری از سران فتنه را به موقع اعلام کرد.مجلس هشتم بهتر عمل کرده و هر وقت احساس کرده به موقع وارد عمل شده است.رهبری مجلس هشتم را تائید کردند.با توجه به تصویب قانون در راستای افزایش سطح تحصیلات دواطلبان انتخابات مجلس، به نظر می رسد که مجلس نهم بهتر از هشتم باشد چرا که مجلس روبه رشد است و توانمندی مجلس بیشتر می شود.
 
۲۰- سید محمدجواد ابطحی نماینده خمینی شهر در مجلس هشتم و عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس:ابطحی با اینکه نماینده مجلس هشتم است اما معتقد است که مقام معظم رهبری از عملکرد مجلس هفتم راضی تر بودند. وی می گوید اگر سخنان رهبری در جمع نمایندگان را دقت کنیم می بینیم که ایشان چه در انتخاب نوع کلمات و تاکید بر برخی طرحها و لوایحی که داشتند و چه درنحوه اداره مجلس از عملکرد مجلس هشتم راضی تر بودند.مجلس هفتم بعد از مجلس ششم تشکیل شد که آرامش را در کشور ایجاد و این مجلس هم با دولت اصلاح طلب خاتمی تعامل داشت و هم با دولت اصولگرای احمدی نژاد.مجلس هشتم برای تعامل بیشتر با دولت تشکیل شد اما از ابتدا در نوع همکاری با دولت جو درست شد و بحث تفکیک قوا را مطرح کردند. این همه عتاب و خطاب که رهبری داشتند و تاکید داشتند که نمایندگان لوایح را به طرح تبدیل نکنند و راه را برای خدمتگذاری دولت همواره کنند، متسفانه چنین نشد.در دیداراخیر نمایندگان با مقام معظم رهبری ایشان فقط از مواضع استکبار ستیزی مجلس هشتم تعریف کردند اما آقای لاریجانی رئیس مجلس در صحن اعلام کرده که رهبری از همه مواضع داخلی و خارجی مجلس، حمایت و تعریف کردند در حالی که اینگونه نبود.جالب اینجاست که نمایندگان مجلس هشتم در سال دوم فعالیت خود وقتی نزد مقام معظم رهبری رفتند ایشان از عملکرد غلامعلی حدادعادل رئیس مجلس هفتم تقدیر کردند. 

http://www.jahannews.com/vdcdsn0ffyt0996.2a2y.html

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد